Warehousing

20.000 vierkante meter opslagruimte voor langdurige palletopslag, met de mogelijkheid voor orderpicking op basis van stuks of pallets.

Opslagcapaciteit

Onze ruime opslagfaciliteiten in Hardenberg bevatten diverse loodsen en opslagmogelijkheden voor pallets en lengtegoederen.  Of het nu gaat om langdurige opslag of korte opslagperiodes, wij bieden flexibele oplossingen.

Voorraadbeheer

Ons geavanceerde Warehouse Management System (WMS) stelt ons in staat om nauwkeurig voorraadbeheer te voeren. Via ons portal kunt u  live voorraad inzien, mutaties volgen en terugkijken.

orderpicking & ompakken

Onze diensten omvatten orderpicking op zowel pallets als stuks, voor een efficiënte en nauwkeurige afhandeling van bestellingen. Wij bieden ompakdiensten voor het opnieuw verpakken van goederen volgens de vereiste specificaties.

Assemblage

Onze assemblagediensten zijn flexibel en worden afgestemd op de unieke eisen van uw producten of goederen. Of er nu maatwerkoplossingen nodig zijn voor specifieke bestellingen of regelmatige assemblage van producten.

Containers lossen en laden

Ons ervaren team van enthousiaste medewerkers beschikt over de nodige expertise en technische vaardigheden om containers op een veilige en snelle manier te lossen. Of het nu gaat om 20 ft containers of 40 ft containers, wij zorgen voor een vakkundige behandeling en lossing van de goederen, met aandacht voor kwaliteit en nauwkeurigheid.

VAL en VAS activiteiten

Onze VAL- (Value Added Logistics) en VAS-activiteiten (Value Added Services) omvatten een breed scala aan diensten die verder gaan dan traditionele logistiek. Onze diensten bestaan onder andere uit orderpicking, assembleren, verpakken, sorteren, omstickeren en ompakken. Met onze expertise en flexibele aanpak kunnen wij op maat gemaakte oplossingen leveren die aansluiten bij uw specifieke behoeften en bedrijfsdoelstellingen.

Waarom Compass Transport?

  • Jouw betrouwbare distributiepartner
  • Wij ontzorgen de gehele supplychain
  • 20.000 m2 opslagcapaciteit in onze warehouse
Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw transportzorgen uit handen geven en een offerte op maat ontvangen? Vul ons offerteformulier in en ervaar het gemak van betrouwbaar transport op maat. Laat ons jouw lading zorgvuldig en efficiënt behandelen