ADR Transport

ADR Transport

Wij zijn uw ervaren en betrouwbare partner voor ADR transport van gevaarlijke goederen. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van ADR-goederen en beschikken over de benodigde certificeringen en expertise om aan al uw transportbehoeften te voldoen. Ons team van ervaren chauffeurs staan garant voor veilig en professioneel transport van gevaarlijke stoffen volgens de geldende ADR-regelgeving. Wij beschikken over modern materieel en speciaal uitgeruste voertuigen om uw goederen op een secure manier te vervoeren.

 

Wij vervoeren de volgende ADR klasses.

Klasse 2: Gassen.

Klasse 3: Brandbare vloeistoffen.

Klasse 4: Brandbare vaste stoffen.

Klasse 5: Oxiderende stoffen.

Klasse 6: Giftige stoffen.

Klasse 8: Bijtende stoffen.

 

Wat is ADR transport?

ADR transport verwijst naar het vervoer van gevaarlijke goederen over de weg volgens de regels en voorschriften van het ADR-verdrag. ADR-goederen omvatten stoffen en materialen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid, veiligheid en het milieu wanneer ze niet op de juiste manier worden behandeld en vervoerd.

Onze voordelen

 

Veiligheid voorop: Onze prioriteit is de veilige behandeling en transport van gevaarlijke goederen volgens de strikte ADR-voorschriften, waardoor risico’s geminimaliseerd worden en de veiligheid van zowel uw goederen als de omgeving gewaarborgd zijn.

 

Naleving van regelgeving: Wij zijn volledig op de hoogte van de complexe regelgeving rondom het transport van gevaarlijke stoffen en zorgen ervoor dat al onze activiteiten voldoen aan de wettelijke vereisten, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke boetes of sancties.

 

Efficiëntie en betrouwbaarheid: Dankzij ons ervaren team en modern materieel kunnen wij efficiënte en betrouwbare transportdiensten leveren, waardoor uw gevaarlijke goederen op tijd en in goede staat op hun bestemming aankomen.

 

Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat elk transportscenario uniek is. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften.

 

Klantgerichte service: Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren over de beste transportopties en u te ondersteunen gedurende het hele transportproces, met de focus op transparante communicatie en klanttevredenheid.

Veelgestelde vragen

Welke ADR klasses kunnen jullie vervoeren?

Wij vervoeren ADR klasse 2, 3, 4, 5, 6 en 8

Beschikt het voertuig over de benodigde uitrusting en is het geschikt voor het vervoer van gevaarlijke goederen?

Onze voertuigen voldoen aan de specifieke eisen en zijn uitgerust met de juiste veiligheidsvoorzieningen

Zijn de chauffeurs (en ander betrokken personeel) getraind in het veilig vervoeren van gevaarlijke goederen?

Onze chauffeurs zijn in het bezit van een ADR certificaat. Ze beschikken over de kennis van de regelgeving. Ook krijgen ze regelmatig een herhalingscursus.

Waarom Compass Transport?

  • Jouw betrouwbare distributiepartner
  • Wij ontzorgen de gehele supplychain
  • 20.000 m2 opslagcapaciteit in onze warehouse
Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw transportzorgen uit handen geven en een offerte op maat ontvangen? Vul ons offerteformulier in en ervaar het gemak van betrouwbaar transport op maat. Laat ons jouw lading zorgvuldig en efficiënt behandelen.