Dedicated Transport

 

Dedicated transport

Wij bieden betrouwbare en efficiënte transportoplossingen voor al uw logistieke behoeften. Wenst u een route in eigen regie, dan bieden wij dedicated transport. Met onze toegewijde diensten kunt u rekenen op een speciaal toegewezen voertuig en chauffeur voor uw transport, waardoor uw goederen met de grootst mogelijke zorg en aandacht worden behandeld.

Wat is Dedicated transport?

Dedicated transport verwijst naar een transportdienst waarbij een specifiek voertuig en chauffeur exclusief worden toegewezen aan een enkele klant of zending. In plaats van meerdere zendingen te combineren in één voertuig, wordt bij dedicated transport een voertuig specifiek ingezet voor de transportbehoeften van een enkele klant.

Onze voordelen

 

Betrouwbaarheid: Met dedicated transport heeft u een speciaal toegewezen voertuig en chauffeur voor uw zending, waardoor u kunt vertrouwen op een betrouwbare en veilige afhandeling van uw goederen. Dit vermindert het risico op vertragingen en beschadigingen tijdens het transport.

 

Efficiëntie: Dedicated transport biedt een directe en snelle route, van een ophaalpunt naar een afleverpunt, wat resulteert in een efficiënte levering van uw goederen. Er zijn geen tussenstops of omwegen, waardoor de doorlooptijd wordt geminimaliseerd.

 

Flexibiliteit: Toegewijde transportdiensten kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en schema. Of het nu gaat om een spoedlevering, een regelmatige route of een speciale zending, dedicated transport kan worden afgestemd op uw wensen.

 

Veiligheid: Omdat uw zending in een speciaal toegewezen voertuig wordt vervoerd, is er meer controle over de veiligheid en beveiliging van uw goederen. Dit vermindert het risico op diefstal of schade tijdens het transport.

 

Persoonlijke service: Met dedicated transport krijgt u een persoonlijke en op maat gemaakte service. Waardoor een hoog niveau van klantenservice wordt geboden.

 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen dedicated transport en regulier transport?

Het verschil tussen dedicated transport en regulier transport is de mate van exclusiviteit en toewijding aan een enkele klant of zending. Dedicated transport biedt specifieke voordelen op het gebied van snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid, terwijl regulier transport een meer algemene en kostenefficiënte aanpak heeft door het combineren van zendingen van meerdere klanten. De keuze tussen dedicated en regulier transport hangt af van de specifieke behoeften en prioriteiten van de klant.

Wat zijn de levertijden en doorlooptijden voor dedicated transport?

Zodra u een aanvraag doet voor dedicated transport en alles kan in werking gezet worden reserveren wij een voertuig met chauffeur. Afhankelijk van de opdracht kunnen wij direct het transport regelen. Nederland en België kunnen wij binnen 24u leveren.

Hoe kan ik een dedicated transportdienst boeken?

Via onze offerte aanvraag kunt u dedicaded transport boeken. Of u kunt bellen met 0523-744050. Hier ontvangt u een passende prijs, looptijd en transportoptie.

Waarom Compass Transport?

  • Jouw betrouwbare distributiepartner
  • Wij ontzorgen de gehele supplychain
  • 20.000 m2 opslagcapaciteit in onze warehouse
Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw transportzorgen uit handen geven en een offerte op maat ontvangen? Vul ons offerteformulier in en ervaar het gemak van betrouwbaar transport op maat. Laat ons jouw lading zorgvuldig en efficiënt behandelen.