Transport door Nederland

 

Nederland

Welkom bij onze transportdienst door heel Nederland. Profiteer van betrouwbaarheid, efficiëntie en flexibiliteit voor al uw logistieke behoeften. Met onze jarenlange ervaring, toegewijd team en uitgebreide vloot zijn wij dé keuze voor efficiënte en professionele transportoplossingen. Of u nu op zoek bent naar kooiaap transport, LZV transport of een dedicated voertuig, wij staan voor u klaar.

Transport door heel Nederland

Dagelijks rijden wij met een kleine 50 voertuigen voor verschillende opdrachtgevers door heel Nederland. Onze ervaren chauffeurs lossen en laden dagelijks op diverse adressen. Al onze voertuigen beschikken over een laadklep met elektrische pompwagens of een kooiaap. Hierdoor kunnen onze chauffeurs altijd de goederen lossen op de daarvoor bestemde locatie. Ook zijn onze chauffeurs ADR gecertificeerd en zijn onze voertuigen uitgerust om ADR te vervoeren.

Onze voordelen

 

Betrouwbaarheid: Onze transportdiensten staan bekend om hun betrouwbaarheid en punctualiteit met eigen auto’s en Nederlandse chauffeurs. U kunt erop vertrouwen dat uw zendingen veilig en binnen 24u worden afgeleverd.

 

Flexibiliteit: Wij bieden maatwerk transportoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Al onze voertuigen hebben een laadklep met elektrische pompwagen of een kooiaap tot hun beschikking. Of het nu gaat om een spoedlevering, transport met een kooiaap of LZV. Wij streven ernaar om een persoonlijke en klantgerichte service te bieden die aansluit op uw verwachtingen.

 

Efficiëntie: Dankzij onze geoptimaliseerde logistieke processen kunnen wij een efficiënte en kosteneffectieve transportdienst aanbieden. Dit resulteert in een soepele afhandeling van uw zendingen en minimaliseert vertragingen.

 

Specialisatie in Speciale Transporten: Voor zware, kwetsbare of gevaarlijke goederen bieden wij speciale transportdiensten met de benodigde vergunningen en expertise. U kunt vertrouwen op ons voor het veilige en professionele transport van zelfs de meest complexe ladingen.

Veelgestelde vragen

Wat en waar kunnen jullie vervoeren?

Wij vervoeren diverse goederen door heel Nederland. Onze focus ligt voornamelijk op stukgoed/ deelpartijen, maar wij hebben ook diverse opties voor volle vrachten (FTL) en koeriersdienst.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor transport binnen Nederland?

Bestemmingen in Nederland leveren wij via regulier transport binnen 24u. Wij hebben eventueel opties om via koerier dezelfde dag te leveren.

Hoe kan ik mijn zending volgen tijdens het transport?

Via onze webportal is het mogelijk om uw zending te volgen via onze Track & Trace. De dag voor de levering ontvangt u een tijdslot wanneer de zending geleverd wordt.

Wat vervoeren jullie en waar leveren jullie?

Onze focus ligt voornamelijk op pallettransport en het vervoeren van lengtegoederen. Deze goederen leveren wij voor onze opdrachtgevers bij bedrijven maar ook bij particulieren.

Waarom Compass Transport?

  • Jouw betrouwbare distributiepartner
  • Wij ontzorgen de gehele supplychain
  • 20.000 m2 opslagcapaciteit in onze warehouse
Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw transportzorgen uit handen geven en een offerte op maat ontvangen? Vul ons offerteformulier in en ervaar het gemak van betrouwbaar transport op maat. Laat ons jouw lading zorgvuldig en efficiënt behandelen.