Spoed transport

 

Spoed transport

Wij zijn uw snelle en betrouwbare partner voor spoedtransport (Just In Time transport). Wij begrijpen dat er situaties zijn waarin tijd van essentieel belang is en een snelle levering van goederen cruciaal is. Ons koeriersdienst biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor dringende zendingen die met de hoogste prioriteit moeten worden afgehandeld.

Wat is spoedtransport?

Spoedtransport (JIT transport) is de ideale keuze wanneer er sprake is van urgente leveringen die niet kunnen wachten op reguliere transportdiensten. Of het nu gaat om pallets, stukgoed, belangrijke documenten, reserveonderdelen of andere goederen. Onze koeriersdienst zorgt ervoor dat uw zending snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Ons spoedtransport is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, zodat u op elk moment van de dag of nacht op ons kunt rekenen.

Onze voordelen

 

Snelle levering: Het grootste voordeel van spoedtransport is natuurlijk de snelle levering van goederen. In noodgevallen waar tijd van essentieel belang is, kan spoed transport ervoor zorgen dat uw zending snel en op tijd op de gewenste locatie aankomt.

 

Flexibiliteit: Spoedtransportdiensten bieden flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een kleine zending of een grote vracht, spoedtransport kan worden aangepast aan de omvang en de eisen van uw zending.

 

Betrouwbaarheid: Wij zorgen voor de veilige en zorgvuldige behandeling van uw goederen. U kunt erop vertrouwen dat uw zending met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt behandeld.

 

Per direct beschikbaar: Spoedtransportdiensten zijn per direct inzetbaar. Dit betekent dat u op elk moment van de dag een beroep kunt doen op spoedtransport, ongeacht wanneer uw dringende zending moet worden afgeleverd.

 

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde levertijd voor spoedtransport?

Onze koeriers zijn direct inzetbaar. Afhankelijk van de afstand kunnen wij binnen 1 dag leveren.

Wat zijn de beschikbare transportopties voor spoedzendingen?

Wij hebben meerdere bussen, en bussen met aanhangers tot onze beschikking. Deze bussen kunnen pallets en lengtegoederen tot ruim 3000 kg vervoeren. Ook is het mogelijk om een spoed transport aan te vragen voor een bakwagen of vrachtwagen combinatie.

Hoe kan ik een spoedtransport aanvragen en welke informatie heb ik nodig?

Een spoedtransport kan aangevraagd worden via onze offerte pagina, of door te bellen met 0523-744050. Belangrijke informatie voor een spoedtransport is: hoe groot de zending is en wat het gewicht is. Met deze informatie kunnen wij de juiste transportoptie beschikbaar stellen.

Waarom Compass Transport?

  • Jouw betrouwbare distributiepartner
  • Wij ontzorgen de gehele supplychain
  • 20.000 m2 opslagcapaciteit in onze warehouse
Offerte

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw transportzorgen uit handen geven en een offerte op maat ontvangen? Vul ons offerteformulier in en ervaar het gemak van betrouwbaar transport op maat. Laat ons jouw lading zorgvuldig en efficiënt behandelen.