Warehousing

Met een capaciteit van 15.000 m2 aan opslagruimte en diverse opslagfaciliteiten, kunnen we aan uiteenlopende opslagbehoeften voldoen.

 

 

Warehousing uitbesteden

Welkom bij Compass Warehousing – jouw partner voor efficiĆ«nte en betrouwbare opslagoplossingen. Met een indrukwekkende opslagcapaciteit van 15.000 m2 bieden wij diverse faciliteiten om aan al jouw opslagbehoeften te voldoen. Of je nu langdurige of korte palletopslag zoekt, specifieke eisen hebt voor lengtegoederen, of behoefte hebt aan gedetailleerd voorraadbeheer, wij hebben de oplossing.

 

Opslagcapaciteit

15.000 m2 Opslagcapaciteit: Onze ruime opslagfaciliteiten omvatten diverse loodsen en opslagmogelijkheden om aan verschillende eisen te voldoen. Of het nu gaat om langdurige palletopslag of korte opslagperiodes, wij bieden flexibele oplossingen.

Voorraadbeheer

Ons geavanceerde Warehouse Management System (WMS) stelt ons in staat om nauwkeurig voorraadbeheer te voeren. Via ons portal kun je live voorraad inzien, mutaties volgen en terugkijken.

Orderpicking & ompakken

Onze diensten omvatten orderpicking op zowel pallets als stuks, voor een efficiƫnte en nauwkeurige afhandeling van bestellingen. Wij bieden ompakdiensten voor het opnieuw verpakken van goederen volgens de vereiste specificaties.

Assemblage

Onze assemblagediensten zijn flexibel en worden afgestemd op de unieke eisen van jouw producten of goederen. Of je nu maatwerkoplossingen nodig hebt voor specifieke bestellingen of regelmatige assemblage van producten.

Waarom Compass Warehousing?

  • Onze mogelijkheden passen zich aan aan jouw behoeften
  • Met onze WMS zorgen we voor nauwkeurig en transparant voorraadbeheer
  • Jouw goederen worden veilig en tijdig opgeslagen en afgehandeld
Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek de voordelen van onze uitgebreide warehousing diensten en ontvang een op maat gemaakte offerte die aansluit op de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Vraag nu een offerte aan.