Transport

Onze dienstverlening strekt zich uit vanaf 1 pallet tot volle vracht, met een focus op de Benelux en Duitsland.

 

 

Transport uitbesteden

Wij begrijpen dat jouw lading cruciaal is, en daarom bieden wij een uitgebreide reeks transportdiensten, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu slechts één pallet hebt of een volle vracht, bij ons kun je jouw transport vol vertrouwen uitbesteden. Met trots bedienen we de BeNeLux-regio met ons moderne wagenpark van meer dan 40 voertuigen. Of het nu gaat om kleine zendingen of omvangrijke vrachten, we staan klaar om jouw lading veilig en op tijd te bezorgen. Onze 48u – 72u leveringen in Duitsland zijn ontworpen om aan jouw strakke deadlines te voldoen. Met ervaren chauffeurs en geoptimaliseerde routes zorgen we voor een vlotte en tijdige levering.

 

Onze transport expertises

Dedicated transport

Onze voertuigen zijn beschikbaar voor exclusief gebruik, waardoor we één vracht of specifieke opdrachten met maximale zorg kunnen behandelen.

 

ADR vervoer

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen hebben we gecertificeerde chauffeurs van ADR klasse 2 t/m 9 in dienst om veiligheid te waarborgen.

Kooiaap zendingen

Van dagelijkse kooiaapleveringen in Nederland, België en Duitsland tot het leveren van lengtegoederen, wij hebben de expertise in huis.

LZV vrachten

Met onze Langere en Zwaardere Vrachtwagencombinaties kunnen we met één combinatie met twee trailers efficiënter leveren, met minder CO-uitstoot.

Spoedtransport

Voor dringende zendingen bieden wij 24/7 leveringen aan met direct inzetbare koeriers. Van bus tot 1500 kg tot aanhanger tot 3000 kg, wij hebben de juiste oplossing.

Waarom Compass Transport?

  • Jouw betrouwbare distributiepartner
  • Wij ontzorgen de gehele supplychain
  • 15.000 m2 opslagcapaciteit in onze warehouse
Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je jouw transportzorgen uit handen geven en een offerte op maat ontvangen? Vul ons offerteformulier in en ervaar het gemak van betrouwbaar transport op maat. Laat ons jouw lading zorgvuldig en efficiënt behandelen