Webservices

Onze diverse webservices zijn ontworpen om real-time inzicht te verschaffen en de communicatie te optimaliseren, wat resulteert in een efficiënter transportproces.

 

 

Transparante logistiek

Compass Transport zet zich in voor het leveren van geavanceerde webservices die onze klanten een naadloze en transparante logistieke ervaring bieden. Onze diverse webservices zijn ontworpen om real-time inzicht te verschaffen en de communicatie te optimaliseren, wat resulteert in een efficiënter transportproces.

 

Track & trace

Met onze real-time Track en Trace-functionaliteit kunnen klanten hun zendingen nauwlettend volgen gedurende het hele transportproces. Dit biedt volledige zichtbaarheid en controle, waardoor onzekerheden worden geminimaliseerd.

Proof of Delivery

Voor een gestroomlijnde afhandeling bieden wij direct beschikbare digitale bewijzen van aflevering. Met onze POD-functionaliteit kunnen klanten snel en eenvoudig toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over de afleverstatus, waardoor administratieve processen worden versneld.

Klantportal

Onze klantportal is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Klanten kunnen eenvoudig transportopdrachten inboeken, wat bijdraagt aan een vlotte afhandeling. Daarnaast bieden we flexibiliteit door gegevens in te lezen via FTP of CSV, waardoor het proces nog verder wordt vereenvoudigd.

Boordcomputers

Onze voertuigmonitoring, mogelijk gemaakt door geavanceerde boordcomputers, stelt ons in staat om voertuigen in real-time te monitoren. Dit resulteert in een efficiënte routeplanning en levering. Bovendien kunnen onze chauffeurs digitaal aftekenen, inclusief het toevoegen van foto’s bij aflevering.

Waarom Compass Transport?

  • Real-time inzicht
  • Efficiënte communicatie
  • Klantgerichte oplossingen
Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek zelf hoe onze webservices de logistieke communicatie optimaliseren en jouw transportprocessen naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op.